ANWB Top camping 2018

Vakantiepark De Kuilart en Camping It Wiid wederom uitgeroepen tot ANWB Top camping 2018.

Vakantiepark De Kuilart in Koudum en zusterbedrijf Camping It Wiid in Eernewoude hebben beide de titel “Top camping” behaald met een maximale score van vijf sterren. Dit is dinsdag 5 december 2017 officieel bekend gemaakt. De campings krijgen de kwalificatie voor één jaar en mogen zichzelf in 2018 dan ook “ANWB Top camping” noemen.

5 sterren camping Nederland 2018

De Kuilart ontvangt deze titel al meerdere jaren op rij; voor It Wiid is het de tweede keer dat zij deze titel mogen ontvangen. De titel is voor medewerkers en de eigenaren (fam. Bleckman) van De Kuilart en It Wiid uiteraard een compliment en een kroon op hun werk. Elk jaar wordt er tijdens het seizoen hard gewerkt om de gast een hoog service- en kwaliteitsniveau te laten beleven. Dat begint al bij de check-in. Naast het gastencontact zijn verder beide parken dagelijks druk met de schoonmaak en onderhoud op het park zelf. Denk daarbij aan het reinigen van de toiletgebouwen en vakantiehuizen, grasmaaien, snoeien en storingen verhelpen. In de winterperiode wordt elk jaar geïnvesteerd in onderhoud en vernieuwingen, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft en mee wordt gegaan met de laatste trends op het gebied van recreëren.

Zo wordt er op dit moment op zusterbedrijf It Wiid in Earnewald gewerkt aan de plaatsing van tien nieuwe verhuurchalets. Hiermee geven zij een antwoord op de groeiende vraag naar verhuurobjecten.

Op De Kuilart is goed te merken dat alle veranderingen en vernieuwingen, die na de aankoop door de familie Bleckman zijn doorgevoerd en nog steeds gaande zijn, als zeer positief worden ervaren door de gasten. Vorige winter zijn zes nieuwe huizen gebouwd en ook deze winter worden zeven nieuwe acht persoons huizen aan het water gebouwd. Daarnaast wordt er gewerkt aan een ruime nieuwe entree van het park en de vernieuwing van de haven. Als slotstuk zal ook het restaurant geheel verbouwd worden en een compleet nieuwe look and feel krijgen.

In 2014 hebben Annelie, Wouter en Huub Bleckman De Kuilart overgenomen van familie De Jong. Afgelopen jaar heeft Annelie het management op It Wiid overgenomen van haar ouders en haar broers runnen nu gezamenlijk De Kuilart. Hun ouders, Ton en Joke Bleckman, zijn nog op de achtergrond actief door middel van het coachen en adviseren van hun kinderen. Gezamenlijk met een trouwe ploeg medewerkers streeft de familie naar het behouden van de kwaliteit en continue verbetering van deze twee familiebedrijven. De vijf sterren beoordeling van de ANWB is elk jaar een feestje en een fijne bevestiging.

Meer informatie:

Annelie Bleckman
06-21456830
annelie@wiid.nl

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Social media

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Receptie
Maandag t/m zaterdag van 09:00-17:00 uur