Accommodatie in de paasvakantie

Huur een accommodatie in de paasvakantie

Wij hebben een ruime keuze paasarrangementen voor het lange paasweekend. Een extra lang paasweekend om even bij te komen, ontspannen te wandelen in de bossen of langs de meren in combinatie met een comfortabele overnachting in één van onze aangename bungalows. En natuurlijk kunt u tijdens Pasen uitgebreid met elkaar bijpraten tijdens een heerlijke paasbrunch in ons restaurant. Geniet met vrienden en familie van een feestelijk Pasen en maak iets bijzonders van het paasweekend op Vakantiepark De Kuilart. Ook de animatie is in de paassfeer tijdens het lange paasweekend met paaseieren zoeken en een paasbingo.

Boek nu uw bungalow online!

Paasarrangement in een accommodatie

Wij verhuren vijf verschillende zespersoons bungalows. Bungalow Budget is een eenvoudige doch gezellige woning en de Bungalow Budget Water heeft prachtig zicht over het meer! Of kies voor een iets moderner verblijf, Bungalow Comfort met een schitterend overdekt terras met open haard. De Bungalow Luxe is een ruimere bungalow met direct uitzicht over het water en de Bungalow Luxe Wellness heeft extra luxe en wellness faciliteiten in de bad en slaapkamer. Daarnaast verhuren wij nog vierpersoons appartementen met waterzicht en stacaravans.

Bungalowarrangement tijdens Pasen - vind een accommodatie in de paasvakantie!

 Bungalows voor Pasen - paasweekend - paasvakantie - paasarrangementen - paasbrunch - lang weekend weg met Pasen

 • Verhuur stacaravans Vakantiepark De Kuilart Stacaravan huren Friesland IRM stacaravan Keuken IRM stacaravan eetkamer IRM stacaravan slaapkamer IRM stacaravan douche Luxe stacaravan te huur Verhuur stacaravans Friesland Stacaravan op kinderveld Stacaravan XL Keuken Stacaravan XL Woonkamer Stacaravan XL Slaapkamer 1 Stacaravan XL Slaapkamer 2 Stacaravan XL Badkamer
  Vanaf €315,- per week Stacaravan
  Het comfort van een woning maar toch het kampeergevoel? In een stacaravan van De Kuilart heeft u het allebei. De caravans zijn geschikt voor 4 personen. Boek nu!
 • Veranda Bungalow met buitenhaard Veranda Bungalow vrijstaand Veranda Bungalow ruim opgezet Veranda Bungalow Keuken Veranda Bungalow Woonkamer Veranda Bungalow slaapkamer Veranda Bungalow slaapkamer stapelbed Veranda Bungalow badkamer
  Vanaf €320,- per week Veranda Bungalow
  De Veranda Bungalows hebben een geheel gerenoveerd interieur, zijn gelijkvloers en hebben een heerlijke buitenhaard op het terras Boek nu!
 • vakantiehuis aan het water Luxe water villa's Water Villa (Wellness) Keuken Water Villa (Wellness) Woonkamer Water Villa Slaapkamer Water Villa Slaapkamer Water Villa Badkamer Watervilla's met zicht op het water Water Villa Wellness Slaapkamer
  Vanaf €445,- per week Water Villa
  De Water Villa's hebben een prachtig uitzicht over het water en heeft een sfeervolle living met eigentijds interieur, geschikt voor zes personen. Boek nu!

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Social media

Contact

 • Vakantiepark De Kuilart
 • De Kuilart 1
 • 8723 CG Koudum
 • T: 0514-522221
 • Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Receptie
Zondag t/m donderdag van 09:00-18:00 uur Vrijdag & zaterdag van 09.00-20.00 uur