Accommodatie aan het water in Friesland

Accommodaties

Geniet van uw accommodatie aan het water

Vakantiepark De Kuilart ligt in het zuidwesten van Friesland, op het raakvlak van de beide Friese meren Fluessen en Heegermeer. Wij hebben een ruime keuze in accommodaties, waarvan veel accommodaties een prachtige ligging aan het water hebben.

Vakantiewoningen

De inrichting van de woningen is gevarieerd; zo kunt u kiezen voor een budgetvriendelijke woning met een gezellige inrichting. Maar wij verhuren ook luxe woningen met een eigentijdse inrichting en vele extra's. Kortom, u vindt altijd een accommodatie die past bij uw portemonnee en wensen.

Appartementen

Naast de diverse bungalows verhuren wij ook appartementen, geschikt voor vier tot zes personen. Deze appartementen hebben, door hun ligging op de eerste verdieping, een prachtig uitzicht over het water. Voor een kort verblijf kunt u zich wenden tot één van onze drie trekkersappartementen. Deze appartementen kunt u per nacht huren en zijn geschikt voor twee personen. U maakt dan gebruik van de sanitaire ruimtes op de camping.

Groepsaccommodatie

Bent u met een grote groep? Dan kunt u onze groepsaccommodatie huren. Deze bestaat uit de zes appartementen en de gezamenlijke ruimte op de begane grond. U heeft een grote ruimte om te koken en gezellig bij elkaar te zitten.

Stacaravan

Wilt u graag midden tussen de kampeerders staan en het echte camping gevoel ervaren? Huur één van onze stacaravans. U heeft de luxe van een eigen douche en toilet. De stacaravans zijn geschikt voor vier personen.

Honden

In alle accommodaties zijn honden toegestaan behalve in de particuliere stacaravans. Meer informatie vindt u terug in ons hondenbeleid.

Rookvrije accommodaties

Alle accommodaties zijn geheel rookvrij.

WiFi

Op De Kuilart wordt gebruik gemaakt van KPN Hotspots. U ontvangt één gratis code voor één apparaat per accommodatie tijdens uw verblijf. Mocht u meer internetcodes wensen dan kunt u deze kopen op de receptie. Bent u klant van KPN? Dan is het gebruik van hotspots vaak gratis, neem hiervoor uw eigen inlogcodes mee. Bij een thuis abonnement dient u zich alleen wel eerst thuis aan te melden bij KPN FON voordat u deze codes kunt gebruiken op ons park.

Reserveren

Tijdens de Paas-, mei-, Hemelvaart-, Pinkster, en zomervakantie vragen wij u om tijdig te reserveren. Bekijk hier onze verblijfsaccommodatie arrangementen. Voor de reservering van een accommodatie in de bouwvak, dient u voor minimaal één week (van vrijdag tot vrijdag) te reserveren. Uitgezonderd de appartementen en de stacaravans. Voor online reserveren berekenen wij geen reserveringskosten. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact op met de receptie. We helpen u graag!

Online reserveren

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Social media

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Receptie
Maandag t/m Zaterdag van 09:00-12:30 en 13:00-17:00 uur & Zondag van 11:00-16:00 uur