• 4 persoons
  • 2 slaapkamers
  • WiFi KPN Hotspots
  • 1 hond toegestaan
  • Rookvrij

Stacaravan

Nieuwe stacaravan huren voor vier personen

Wilt u toch graag het kampeergevoel, maar u heeft geen eigen kampeermiddel? Vakantiepark De Kuilart verhuurt een vier Stacaravans IRM en een vijf Stacaravans XL. Deze staan op verschillende plaatsen op de camping en zijn geschikt voor vier personen.

Indeling van de Stacaravan IRM

De in 2016 geplaatste stacaravans hebben twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed (tweepersoonsmatras) en één met twee éénpersoonsbedden (4x éénpersoonsdekbedden en kussens zijn aanwezig). Daarnaast is er een ruime zithoek/eethoek met tv, die ook als slaapbank gebruikt kan worden. De keuken heeft naast een volledige inventaris, een koelkast met vriesvak, een combimagnetron en koffiezetapparaat. Ook is de stacaravan voorzien van een badkamer met toilet en douche. Buiten is er een terras aangelegd met tuinset en parasol.  Er is maximaal één hond is toegestaan.

Indeling van de Stacaravan XL

In 2017 zijn de XL stacaravans geplaatst. Deze caravans hebben een iets luxere uitstraling en hebben ook twee slaapkamers. Één slaapkamer met een tweepersoonsbed (tweepersoonsmatras) en één slaapkamer met twee éénpersoonsbedden (4x éénpersoonsdekbedden en kussens zijn aanwezig). Daarnaast is er een ruime woonkamer met een zithoek met tv en een eethoek.  De keuken is voorzien van alle gemakken zoals een volledige inventaris, een koelkast met vriesvak een combimagnetron en koffiezetapparaat. En uiteraard is de stacaravan ook voorzien van toilet en douche. Buiten is er een terras aangelegd met tuinset.  In de accommodatie is maximaal één hond toegestaan.

Ligging stacaravans

Bent u nieuwsgierig naar de ligging van de stacaravans? De Stacaravans IRM bevindt zich op plek 126. En de Stacaravans XL vindt u terug op de plaatsen 162, 165, 166, 174 en 176. Download dan snel de plattegrond van De Kuilart en zoek ze op.  Zo kunt u ook zien waar het zwembad, de speelplaatsen en de overige faciliteiten zich bevinden.

WiFi

Op De Kuilart wordt gebruik gemaakt van KPN Hotspots. Per verblijf op De Kuilart ontvangt u 1 gratis WiFi code per accommodatie (voor vier apparaten). Extra WiFi-codes kunt u kopen op de receptie. Bent u klant van KPN? Dan is het gebruik van hotspots vaak gratis, neem hiervoor uw eigen inlogcodes mee.

Prijzen en periodes

De weekprijzen van in 2019 voor een Stacaravan IRM variëren tussen de €285,- en €645,- voor een week en de weekprijzen van een Stacaravan XL variëren tussen de €315,- en €695,- voor een week.

De prijzen zijn exclusief eindschoonmaak en toeristenbelasting. Alle prijzen zijn exclusief eindschoonmaak en toeristenbelasting. Kijk voor exacte prijzen en beschikbaarheid op de zoek en boek pagina of bekijk onze online brochure voor inzicht in de tarieven gedurende het hele jaar.

       Online reserveren Stacaravan IRM                 Online reserveren Stacaravan XL

Bel nu

Selecteer kenmerken tabel

aantal personen4
aantal slaapkamers2
HuisdierenHond (beperkt) toegestaan
sanitairToilet en douche
BijzonderhedenKampeergevoel
Eigen terras
Eindschoonmaak€45,00 per accommodatie
Toeristenbelasting€1,25 per persoon per nacht
Reserveringskosten€15,00 per reservering
Huisdier€4,00 per dag
Kinderbed, -stoel€2,50 per stuk
Handdoekenpakket€5,50 per stuk
Keukendoekenpakket€3,50 per stuk
Linnenpakket (1-persoons)€8,50 per stuk
Linnenpakket (2-persoons)€16,00 per stuk
Annuleringsverzekering4%

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Social media

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Receptie
Zondag t/m donderdag van 09:00-18:00 uur Vrijdag & zaterdag van 09.00-20.00 uur