• 4 persoons
 • 2 slaapkamers
 • WiFi KPN Hotspots
 • 1 hond toegestaan
 • Rookvrij

Stacaravan

Stacaravan huren voor vier personen
Wilt u toch graag het kampeergevoel, maar u heeft geen eigen kampeermiddel? Vakantiepark De Kuilart verhuurt een vier Stacaravans IRM en een vijf Stacaravans XL. Deze staan op verschillende plaatsen op de camping en zijn geschikt voor vier personen.

Indeling van de Stacaravan IRM
De in 2016 nieuw geplaatste stacaravans hebben twee slaapkamers met een tweepersoonsbed en twee éénpersoonsbedden (dekbedden en kussens zijn aanwezig). Daarnaast is er een ruime zithoek/eethoek die ook als slaapbank gebruikt kan worden. De keuken heeft naast een volledige inventaris, een koelkast met vriesvak, een combimagnetron en koffiezetapparaat. Ook is de stacaravan voorzien van een badkamer met toilet en douche. Buiten is er een terras aangelegd met tuinset en parasol.  Er is maximaal één hond is toegestaan.

Indeling van de Stacaravan XL
In de zomer van 2017 zijn er nieuwe stacaravans geplaatst en zijn te huur vanaf 14 juli 2017. Deze caravans hebben een iets luxere uitstraling, hebben twee slaapkamers met een tweepersoonsbed en twee éénpersoonsbedden (dekbedden en kussens zijn aanwezig). Daarnaast is er een ruime woonkamer met een zithoek en een eethoek.  De keuken is voorzien van alle gemakken zoals een volledige inventaris, een koelkast met vriesvak een combimagnetron en koffiezetapparaat. En uiteraard is de stacaravan ook voorzien van toilet en douche. Buiten is er een terras aangelegd met tuinset.  In de accommodatie is maximaal één hond toegestaan.

Ligging stacaravans
Bent u nieuwsgierig naar de ligging van de stacaravans? De Stacaravans IRM bevinden zich op plek 98, 11, 119 en 126. En de Stacaravans XL vindt u terug op de plaatsen 162, 165, 166, 174 en 176. Download dan snel de plattegrond van De Kuilart en zoek ze op.  Zo kunt u ook zien waar het zwembad, de speelplaatsen en de overige faciliteiten zich bevinden.

WiFi
Op De Kuilart wordt gebruik gemaakt van KPN Hotspots. Kraskaarten kunt u kopen op de receptie . Bent u klant van KPN? Dan is het gebruik van hotspots vaak gratis, neem hiervoor uw eigen inlogcodes mee.

Prijzen en periodes
De weekprijzen van een Stacaravan IRM variëren tussen de € 285,- en € 635,- voor een week en de weekprijzen van een Stacaravan XL variëren tussen de € 315,- en € 695,- voor een week.  De prijzen zijn exclusief eindschoonmaak en toeristenbelasting. Kijk voor meer gedetailleerde informatie over prijzen en beschikbaarheid IRM of XL. Mocht u inzicht willen krijgen in de tarieven gedurende het hele jaar, bekijk dan onze brochure online.

       Online reserveren Stacaravan IRM                 Online reserveren Stacaravan XL

 • Vanaf € 295,- per week Stacaravan IRM
  Vier persoons stacaravan Boek hier
 • Vanaf € 315,- per week Stacaravan XL
  Vier persoons stacaravan Meer informatie

Bel nu

Selecteer kenmerken tabel

aantal personen 4
aantal slaapkamers 2
Huisdieren Hond (beperkt) toegestaan
sanitair Toilet en douche
Bijzonderheden Kampeergevoel
Eigen terras met parasol
Eindschoonmaak € 45,00 per accommodatie
Toeristenbelasting € 1,25 per persoon per nacht
Reserveringskosten € 15,00 per reservering
Huisdier € 4,00 per dag
Kinderbed, -stoel, -box € 2,50 per stuk
Handdoekenpakket € 5,50 per stuk
Keukendoekenpakket € 3,50 per stuk
Linnenpakket (1-persoons) € 8,50 per stuk
Linnenpakket (2-persoons) € 16,00 per stuk
Annuleringsverzekering 4%

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Tweets

Contact

 • Vakantiepark De Kuilart
 • De Kuilart 1
 • 8723 CG Koudum
 • T: 0514-522221
 • F: 0514-523010
 • Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Receptie
Maandag t/m Zaterdag van 09:00 tot 20:00 uur en Zondag van 09:00 tot 18:00 uur