Mijn Kuilart
Terug naar home

Restaurant en schippersbar

Locatie
Het restaurant en de schippersbar van Vakantiepark De Kuilart zijn gesitueerd in het centrumgebouw, It Skippershûs. Het complex is direct gelegen aan het water. Ons sfeervolle restaurant en de bijbehorende terrassen hebben uniek uitzicht over de Fluessen. Loop bijvoorbeeld binnen, na een bijzondere fietstocht door de Gaasterlandse bossen, voor een kopje vers gemalen koffie of een heerlijke lunch. Of meer aan bij het terras voor een oorlam na het zeilen of een echt Schippersmenu.

Welkomstdiner
U komt binnen op De Kuilart en met het uitpakken van de koffers hebben de kinderen hebben de eerste vriendjes al ontmoet. Als alles naar wens is, dan is het tijd om u even lekker te laten verwennen met een heerlijk drie-gangen diner van onze chef kok.
De prijs van dit overheerlijke diner is: € 24,95 p.p. en voor de kinderen is er een speciaal menu voor € 12,00 p.p. Reserveer het welkomstdiner vooraf bij de receptie van Vakantiepark De Kuilart. Bekijk hier het welkomstdiner.

Menukaart
Bekijk onze menukaart of lunchkaart 

Openingstijden
Kijk voor de openingsperiodes gedurende het hele seizoen op de pagina van "It Skippershûs". Wilt u de exacte tijden weten, dan kunt u deze terug vinden op de pagina met de meest recente openingstijden.

Mocht u gezellig komen eten en of bowlen buiten de actuele openingstijden bel dan gerust! U kunt contact opnemen met onze receptie voor het maken van een reservering tel: 0514-522221.

Feesten, partijen, bruiloften en vergaderingen
Ook voor de viering van uw verjaardag, een bruiloft of een personeelsfeest zijn het restaurant of de bar van It Skippershûs erg geschikt. U kunt een heerlijk diner, buffet of barbecue combineren met een uur bowlen of een van onze vele georganiseerde activiteiten. Voor de allerkleinsten hebben we een ballenbak en het piratenschip in de buiten speeltuin.

Voor feesten en partijen kunt u altijd contact opnemen met onze receptie: 0514-522221 of info@kuilart.nl.

Voor meer informatie over groepsevenementen klik hier.

Terug naar over De Kuilart overzicht

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Tweets

  • Throwback thursday: wat zijn wij heerlijk aan het nagenieten van de mooie week met Omroep Max. Bedankt Tijd voor... ,
  • Wist u dat u bij ons ook cadeaubonnen kunt kopen? Leuk om te geven en er is van alles mogelijk! Bijvoorbeeld... ,

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • F: 0514-523010
  • Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Receptie
Ma t/m zo 09:00-18:00 uur