Restaurant en schippersbar

Locatie
Het restaurant en de schippersbar van Vakantiepark De Kuilart zijn gesitueerd in het centrumgebouw, It Skippershûs. Het complex is direct gelegen aan het water. Ons sfeervolle restaurant en de bijbehorende terrassen hebben uniek uitzicht over de Fluessen. Loop binnen, na een bijzondere fietstocht door de Gaasterlandse bossen, voor een kopje vers gemalen koffie of een heerlijke lunch. U kunt ook aanmeren bij het terras voor een oorlam na het zeilen of een echt Schippersmenu.

Welkomstdiner
U komt binnen op De Kuilart, de koffers zijn uitgepakt en de kinderen hebben de eerste vriendjes al ontmoet. Alles is naar wens. Dan is het tijd om u even lekker te laten verwennen met een heerlijk drie-gangen verrassingsdiner van onze chefkok.
De prijs van dit overheerlijke diner is: € 20,30 p.p. (voor de kinderen is er een speciaal menu voor € 11,00 p.p.) Reserveer het welkomstdiner vooraf bij de receptie van de Kuilart.

Menukaart
U kunt hier klikken voor onze najaars menukaart.

Openingstijden
Ons restaurant is gesloten vanaf 4 januari t/m 27 maart 2015. Op afspraak zijn wij open voor groepen in deze periode. Voor feesten en partijen kunt u altijd contact opnemen met onze receptie: 0514-52 22 21 of info@kuilart.nl.

Klik hier voor de recente openingstijden.

Mocht u gezellig komen eten en of bowlen buiten de actuele openingstijden bel dan gerust! U kunt contact opnemen met onze receptie voor het maken van een reservering tel: 0514-52 22 21.

Feesten, partijen, bruiloften en vergaderingen
Ook voor de viering van uw verjaardag, een bruiloft of een personeelsfeest zijn het restaurant of de bar van It Skippershûs erg geschikt. U kunt een heerlijk diner, buffet of barbecue combineren met een uur bowlen of een van onze vele georganiseerde activiteiten. Voor de allerkleinsten hebben we een ballenbak en het piratenschip in de buiten speeltuin.

Voor meer informatie over groepsevenementen klik hier.

Ga terug naar Over De Kuilart

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Tweets

  • Vakantiepark De Kuilart is uitgeroepen tot Best Camping 2015 en Topcamping 2014! ,
  • Vanaf vandaag t/m dinsdag staan we samen met op de . Alvast in de vakantiesfeer komen? Kom langs bij standnummer 3156.,

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • F: 0514-523010
  • Bekijk op Google Maps