Terug naar home

Restaurant en schippersbar

Locatie
Het restaurant en de schippersbar van Vakantiepark De Kuilart zijn gesitueerd in het centrumgebouw, It Skippershûs. Het complex is direct gelegen aan het water. Ons sfeervolle restaurant en de bijbehorende terrassen hebben uniek uitzicht over de Fluessen. Loop bijvoorbeeld binnen, na een bijzondere fietstocht door de Gaasterlandse bossen, voor een kopje vers gemalen koffie of een heerlijke lunch. Of meer aan bij het terras voor een oorlam na het zeilen of een echt Schippersmenu.

Welkomstdiner
U komt binnen op De Kuilart en met het uitpakken van de koffers hebben de kinderen hebben de eerste vriendjes al ontmoet. Als alles naar wens is, dan is het tijd om u even lekker te laten verwennen met een heerlijk drie-gangen diner van onze chef kok.
De prijs van dit overheerlijke diner is: € 24,95 p.p. en voor de kinderen is er een speciaal menu voor € 12,00 p.p. Reserveer het welkomstdiner vooraf bij de receptie van Vakantiepark De Kuilart. Bekijk hier het welkomstdiner.

Menukaart
Bekijk onze (winter)menukaart of lunchkaart 

Openingstijden
-In de periode van 4 januari 2016 t/m 17 maart 2016 is It Skippershûs geopend op afspraak voor groepen.
-Vanaf 18 maart 2016 t/m 30 oktober 2016 is It Skippershûs dagelijks open.
-Vanaf 31 oktober 2016 t/m 22 december 2016 is It Skippershûs beperkt open op vrijdag, zaterdag en zondag.
-Vanaf 23 december 2016 t/m 8 januari 2017 is It Skippershûs dagelijks open.
-In de periode van 9 januari 2017 t/m 6 april 2017 is It Skippershûs gesloten, echter zijn wij in deze periode op afspraak geopend voor groepen.

Klik hier voor de recente openingstijden.

Mocht u gezellig komen eten en of bowlen buiten de actuele openingstijden bel dan gerust! U kunt contact opnemen met onze receptie voor het maken van een reservering tel: 0514-522221.

Feesten, partijen, bruiloften en vergaderingen
Ook voor de viering van uw verjaardag, een bruiloft of een personeelsfeest zijn het restaurant of de bar van It Skippershûs erg geschikt. U kunt een heerlijk diner, buffet of barbecue combineren met een uur bowlen of een van onze vele georganiseerde activiteiten. Voor de allerkleinsten hebben we een ballenbak en het piratenschip in de buiten speeltuin.

Voor feesten en partijen kunt u altijd contact opnemen met onze receptie: 0514-522221 of info@kuilart.nl.

Voor meer informatie over groepsevenementen klik hier.

Terug naar over De Kuilart overzicht

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Tweets

  • Extra lang genieten op De Kuilart! Wij hebben nog diverse 'Voorseizoen' en 'Seizoenplaatsen' beschikbaar voor 2016! ,
  • Vakantiepark De Kuilart en Camping It Wiid staan deze week in Antwerpen: vakantiesalon Vlaanderen! ,

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • F: 0514-523010
  • Bekijk op Google Maps