Restaurant en schippersbar

Locatie
Het restaurant en de schippersbar van Vakantiepark De Kuilart zijn gesitueerd in het centrumgebouw, It Skippershûs. Het complex is direct gelegen aan het water. Ons sfeervolle restaurant en de bijbehorende terrassen hebben uniek uitzicht over de Fluessen. Loop bijvoorbeeld binnen, na een bijzondere fietstocht door de Gaasterlandse bossen, voor een kopje vers gemalen koffie of een heerlijke lunch. Of meer aan bij het terras voor een oorlam na het zeilen of een echt Schippersmenu.

Welkomstdiner
U komt binnen op De Kuilart en met het uitpakken van de koffers hebben de kinderen hebben de eerste vriendjes al ontmoet. Als alles naar wens is, dan is het tijd om u even lekker te laten verwennen met een heerlijk drie-gangen verrassingsdiner van onze chef kok.
De prijs van dit overheerlijke diner is: € 20,30 p.p. (voor de kinderen is er een speciaal menu voor € 11,00 p.p.) Reserveer het welkomstdiner vooraf bij de receptie van De Kuilart.

Menukaart
Bekijk onze menukaart of lunchkaart of ons speciale maandmenu.

Openingstijden
Ons restaurant is van 27 maart 2015 tot 3 januari 2016 dagelijks geopend. In de periode vanaf 4 januari t/m 25 maart 2016 is het restaurant gesloten, echter zijn wij in deze periode op afspraak geopend voor groepen. Voor feesten en partijen kunt u altijd contact opnemen met onze receptie: 0514-52 22 21 of info@kuilart.nl.

Klik hier voor de recente openingstijden.

Mocht u gezellig komen eten en of bowlen buiten de actuele openingstijden bel dan gerust! U kunt contact opnemen met onze receptie voor het maken van een reservering tel: 0514-52 22 21.

Feesten, partijen, bruiloften en vergaderingen
Ook voor de viering van uw verjaardag, een bruiloft of een personeelsfeest zijn het restaurant of de bar van It Skippershûs erg geschikt. U kunt een heerlijk diner, buffet of barbecue combineren met een uur bowlen of een van onze vele georganiseerde activiteiten. Voor de allerkleinsten hebben we een ballenbak en het piratenschip in de buiten speeltuin.

Voor meer informatie over groepsevenementen klik hier.

Ga terug naar Over De Kuilart

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Tweets

  • Komende dagen prachtig weer! Bent u vrij, reserveer dan snel een boot of een verblijf in een accommodatie of camping. ,
  • Dinsdag 11 augustus, is alweer de laatste disco van het zomerseizoen! Deze avond treedt DJ Johnny K. nog eenmaal op. Kom jij ook?,

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • F: 0514-523010
  • Bekijk op Google Maps