De Kuilart aan het water in Friesland

Over De Kuilart

Vakantie aan het water in Friesland
Vakantiepark De Kuilart is gelegen in het prachtige Friesland. Het recreatiepark heeft een perfecte omgeving om te fietsen (in de Gaasterlandse bossen), te wandelen, te vissen en vooral te watersporten. De waterrijke omgeving zal zorgen voor een onvergetelijke vakantie! De accommodaties zijn eersteklas en de voorzieningen talrijk waardoor u en uw kinderen zich ook op het terrein zelf prima kunnen vermaken.

Accommodatie
Houdt u van kamperen in een tent of caravan? Of overnacht u toch liever in een bungalow? Bij De Kuilart is de keuze aan u! Waar u ook voor kiest, u bent altijd verzekerd van de goede service van onze camping. Klik hier voor meer informatie over onze accommodaties.

Faciliteiten
U kunt gebruik maken van alle faciliteiten die camping De Kuilart biedt: het subtropisch zwembad, de bowlingbanen, de sauna, meerdere horecagelegenheden, een supermarkt, speeltuin met piratenschip, skateramp, enz. Daarnaast is buiten het park ook voldoende te beleven. Zuid-West Friesland is de perfecte omgeving om te fietsen, te wandelen, te vissen en vooral om te watersporten.

Watersport
Op de Kuilart kunt u diverse watersporten bedrijven, zoals zeilen, varen en surfen. U kunt uw eigen boot meenemen en die in onze jachthaven aanmeren. Maar u kunt bij ons ook diverse soorten boten huren. Kunt u (nog) niet zeilen/surfen of wilt u eens wat meer leren over zeilen of surfen, dan kunt u bij De Kuilart ook zeil- en surflessen volgen of meezeilen op een skûtsje. De Kuilart ligt direct aan Frieslands grootste meer en is dus ideaal voor alle watersportactiviteiten.

We hopen u binnenkort als gast op De Kuilart te mogen begroeten!

Klik hier voor de recente openingstijden.

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Tweets

  • Moederdag verwen weekend van 8 t/m 11 mei. Zet je lieve moeder in het zonnetje en kom genieten op De Kuilart! ,
  • De supermarkt is vanaf 25 april 2015 t/m 6 september 2015 weer iedere dag geopend. ,

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • F: 0514-523010
  • Bekijk op Google Maps