Kamperen aan het water
Terug naar home

Kamperen

Vakantie aan het water in Friesland
Vakantiepark De Kuilart is en blijft een van de mooiste stekjes voor een geslaagde vakantie in Zuid-West Friesland. Het park heeft een perfecte omgeving om te fietsen, te wandelen, te vissen en vooral te watersporten. De waterrijke omgeving zal zorgen voor een onvergetelijke vakantie!

Zo organiseert ons animatieteam in het hoogseizoen vele activiteiten en heeft u onbeperkt toegang tot ons overdekte subtropische zwembad. Voor meer informatie over de aanwezige faciliteiten en activiteiten op De Kuilart klikt u hier.

Hierboven kunt u kiezen u drie verschillende typen kampeerplaatsen. Heeft u genoeg aan alleen een stroomvoorziening of heeft u liever de luxe van een comfort plaats? Voor nog meer luxe hebben we zelfs een aantal plaatsen met een eigen privé sanitair unit. Bekijk snel de verschillende mogelijkheden en maak de keuze die bij u past!

Honden
Op alle kampeervelden is één hond per kampeerplaats toegestaan behalve op plaats nummer 288 t/m 353. Klik hier voor meer informatie over ons hondenbeleid.

SEP-Cards
De SEP-card vervangt het oude douchemuntensysteem. In elke douche komt nu een SEP-card lezer waarmee het verbruikte tegoed wordt afgeschreven (per 10 sec douchen). Met deze SEP-card kunt u ook de elektriciteit en het water afnemen op de (nieuwe) steigers, op de overige steigers kunt u nog met € 0,50 munten betalen.

Reserveren
Tijdens de Paas-, mei-, Hemelvaart- Pinkster- en zomervakantie vragen wij u om tijdig te reserveren. Voor deze periodes bieden wij ook verschillende arrangementen. Voor de reservering van een kampeerplaats in het hoofdseizoen, dient u voor minimaal één week (van zaterdag tot zaterdag) te reserveren. Voor online reserveren berekenen wij geen reserveringskosten. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact op met de receptie. We helpen u graag!

Online reserveren

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Tweets

  • Extra lang genieten op De Kuilart! Wij hebben nog diverse 'Voorseizoen' en 'Seizoenplaatsen' beschikbaar voor 2016! ,
  • Vakantiepark De Kuilart en Camping It Wiid staan deze week in Antwerpen: vakantiesalon Vlaanderen! ,

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • F: 0514-523010
  • Bekijk op Google Maps