Mijn Kuilart
Kamperen aan het water in Friesland
Terug naar home

Kamperen

Vakantie aan het water in Friesland
Vakantiepark De Kuilart is en blijft een van de mooiste stekjes voor een geslaagde vakantie in het waterrijke Zuidwest Friesland. Op de bekende Friese meren rondom het park kunt u prachtig varen met een sloep of een zeilboot. Er is een goede verbindingen naar diverse Friese plaatsen. U kunt uw eigen boot meenemen tijdens het lang kamperen maar natuurlijk ook een boot huren via onze receptie. Naast varen kunt u hier ook naar hartenlust fietsen, wandelen of één van de 7 authentieke Friese steden in de buurt bezoeken.

Faciliteiten
Ook op het park zelf is ook voldoende vertier; bowlen in onze horeca of een duik nemen in het prachtige subtropische binnen zwembad. Maar daarnaast organiseert ons animatieteam in het hoogseizoen vele activiteiten en kunt u zeil- of surflessen nemen in zomervakantie. Voor meer informatie over de aanwezige faciliteiten en activiteiten klikt u hier.

Type kampeerplaatsen
Hierboven kunt u kiezen u drie verschillende typen kampeerplaatsen. Heeft u genoeg aan alleen een stroomvoorziening of heeft u liever de luxe van een comfort plaats? Voor nog meer luxe hebben we zelfs een aantal plaatsen met een eigen privé sanitair unit. Bekijk snel de verschillende mogelijkheden en maak de keuze die bij u past!

Honden
Op alle kampeervelden is één hond per kampeerplaats toegestaan behalve op plaats nummer 288 t/m 353. Klik hier voor meer informatie over ons hondenbeleid.

SEP-Cards
De SEP-card vervangt het oude douchemuntensysteem. In elke douche komt nu een SEP-card lezer waarmee het verbruikte tegoed wordt afgeschreven (per 10 sec douchen). Met deze SEP-card kunt u ook de elektriciteit en het water afnemen op de (nieuwe) steigers, op de overige steigers kunt u nog met € 0,50 munten betalen.

Digitale-tv
Onze leverancier CanalDigitaal biedt niet langer analoge zenders aan en daardoor kunnen wij u alleen nog Digitale TV bieden. U heeft hiervoor een digitale ontvanger nodig of een TV die een digitaal signaal kan opvangen. Klik hier voor meer informatie en praktische tips.

Partytenten
Op de camping zijn beperkt partytenten toegestaan, alleen grijze party koepel tenten zijn toegestaan.

Reserveren

Tijdens de Paas-, mei-, Hemelvaart- Pinkster- en zomervakantie vragen wij u om tijdig te reserveren. Bekijk hier onze verschillende, aantrekkelijk geprijsde kampeerarrangementen. Voor de reservering van een kampeerplaats in het hoofdseizoen, dient u voor minimaal één week (van zaterdag tot zaterdag) te reserveren. Voor online reserveren berekenen wij geen reserveringskosten. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact op met de receptie. We helpen u graag!

Online reserveren

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Tweets

  • Throwback thursday: wat zijn wij heerlijk aan het nagenieten van de mooie week met Omroep Max. Bedankt Tijd voor... ,
  • Wist u dat u bij ons ook cadeaubonnen kunt kopen? Leuk om te geven en er is van alles mogelijk! Bijvoorbeeld... ,

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • F: 0514-523010
  • Bekijk op Google Maps

Openingstijden

Receptie
Ma t/m zo 09:00-18:00 uur