Kamperen aan het water
Ga terug naar Over De Kuilart

Kamperen

Vakantie aan het water in Friesland
Vakantiepark De Kuilart is en blijft een van de mooiste stekjes voor een geslaagde vakantie in Zuid-West Friesland. Het park heeft een perfecte omgeving om te fietsen, te wandelen, te vissen en vooral te watersporten. De waterrijke omgeving zal zorgen voor een onvergetelijke vakantie!

Zo organiseert ons animatieteam in het hoogseizoen vele activiteiten en heeft u onbeperkt toegang tot ons overdekte subtropische zwembad. Voor meer informatie over de aanwezige faciliteiten en activiteiten op De Kuilart klikt u hier.

Hierboven kunt u kiezen u drie verschillende typen kampeerplaatsen. Heeft u genoeg aan alleen een stroomvoorziening of heeft u liever de luxe van een comfort plaats? Voor nog meer luxe hebben we zelfs een aantal plaatsen met een eigen privé sanitair unit. Bekijk snel de verschillende mogelijkheden en maak de keuze die bij u past!

Honden
Op alle kampeervelden is één hond per kampeerplaats toegestaan behalve op plaats nr. 288 t/m 353. Klik hier voor meer informatie over ons hondenbeleid.

Reserveren
Tijdens de Paas-, mei-, Hemelvaart- Pinkster- en zomervakantie vragen wij u om tijdig te reserveren. Voor deze periodes bieden wij ook verschillende arrangementen. Voor de reservering van een kampeerplaats in het hoofdseizoen, dient u voor minimaal één week (van zaterdag tot zaterdag) te reserveren. Voor online reserveren berekenen wij geen reserveringskosten. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact op met de receptie. We helpen u graag!

Online reserveren

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Tweets

  • We zijn begonnen met het opknappen van de tennisbaan! Nog een nieuw net en hek en dan is hij weer als nieuw! ,
  • Laatste keer aan het werk in de oude receptie ivm de verbouwing. Daarom zitten wij tijdelijk in de supermarkt. ,

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • F: 0514-523010
  • Bekijk op Google Maps