Kamperen aan het water

Kamperen

Vakantie aan het water in Friesland
Vakantiepark de Kuilart is en blijft een van de mooiste stekjes voor een geslaagde vakantie in Zuid-West Friesland. Het park heeft een perfecte omgeving om te fietsen, te wandelen, te vissen en vooral te watersporten. De waterrijke omgeving zal zorgen voor een onvergetelijke vakantie!

Zo organiseert ons recreatieteam in het hoogseizoen vele activiteiten en heeft u onbeperkt toegang tot ons overdekte subtropische zwembad. Voor meer informatie over de aanwezige faciliteiten en activiteiten op de Kuilart klikt u hier.

Hierboven kunt u kiezen u drie verschillende typen kampeerplaatsen. Heeft u genoeg aan alleen een stroomvoorziening of heeft u liever de luxe van een comfort plaats? Voor nog meer luxe hebben we zelfs een aantal plaatsen met een eigen privé sanitair unit. Bekijk snel de verschillende mogelijkheden en maak de keuze die bij u past!

Honden
Op alle kampeervelden zijn honden toegestaan behalve op plaats nr. 288 t/m 353. Klik hier voor meer informatie over ons hondenbeleid.

Reserveren
In het hoofdseizoen en tijdens de Paas-, Mei-, Hemelvaart- en Pinkstervakantie vragen wij u om tijdig te reserveren. Voor deze periodes bieden wij ook verschillende arrangementen. Voor de reservering van een kampeerplaats in het hoofdseizoen, dient u voor minimaal één week (van zaterdag tot zaterdag) te reserveren. Voor online reserveringen berekenen wij geen reserveringskosten online reserveren . Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact op met de receptie. We helpen u graag!

Online reserveren

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Tweets

  • Vanaf zaterdag 28 maart is onze horeca (café/restaurant/snackbar/bowling) weer geopend en gaan we van start met de verse broodjesservice!,
  • Zondag 5 april, heerlijk genieten van een paasbrunch en eieren zoeken! Reserveer snel 0514-522221 of . ,

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • F: 0514-523010
  • Bekijk op Google Maps