Accommodaties aan het water

Accommodaties

Geniet van uw vakantieverblijf aan het water
Vakantiepark de Kuilart ligt in het zuidwesten van Friesland, op het raakvlak van de beide Friese meren Fluessen en Heegermeer. Wij hebben een ruime keuze in accommodaties. Veel van onze accommodaties hebben een prachtige ligging aan het water.

Bungalows
De inrichting van de woningen is gevarieerd; zo kunt u kiezen voor een budgetvriendelijke woning met een gezellige inrichting. maar wij verhuren ook luxe woningen met een eigentijdse inrichting en vele extra's. Kortom, u vindt altijd een accommodatie die past bij uw portemonnee en wensen.

Appartementen
Naast de diverse bungalows verhuren wij ook appartementen, geschikt voor 4 tot 6 personen. Deze appartementen hebben, door hun ligging op de eerste verdieping, een prachtig uitzicht over het water. Voor een kort verblijf kunt u zich wenden tot één van onze vier trekkersappartementen. Deze appartementen kunt u per nacht huren en zijn geschikt voor 2 personen. U maakt dan gebruik van de sanitaire ruimtes op de camping.

Groepsaccommodatie
Bent u met een grote groep? dan kunt u onze groepsaccommodatie huren. Deze bestaat uit de 6 appartementen en de grote ruimte op de begane grond. U heeft een grote ruimte om te koken en gezellig bij elkaar te zitten.

Stacaravan
Wilt u graag midden tussen de kampeerders staan en het echte camping gevoel ervaren? huur één van onze stacaravans. U heeft de luxe van een eigen douche en toilet. De caravans zijn geschikt voor vier personen.

Honden
In alle accommodaties zijn honden toegestaan behalve in de particuliere stacaravans. Klik hier voor meer informatie over ons hondenbeleid.

Reserveren
In het hoofdseizoen en tijdens de paas-, mei-, hemelvaart- en pinkstervakantie vragen wij u om tijdig te reserveren. Voor de reservering van een bungalow in het hoofdseizoen, dient u voor minimaal één week (van vrijdag tot vrijdag) te reserveren. Voor online reserveringen berekenen wij geen reserveringskosten online reserveren . Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact op met de receptie. We helpen u graag!

Online reserveren

Nieuwsbrief

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en profiteer direct. U krijgt als eerste nieuwe aanbiedingen en u profiteert van acties exclusief voor abonnees:

Tweets

  • Vanaf dit weekend is ook ons zwembad weer open! Kom heerlijk genieten van ons Subtropisch bad. :) ,
  • Vanaf zaterdag 28 maart is onze horeca (café/restaurant/snackbar/bowling) weer geopend en gaan we van start met de verse broodjesservice!,

Contact

  • Vakantiepark De Kuilart
  • De Kuilart 1
  • 8723 CG Koudum
  • T: 0514-522221
  • F: 0514-523010
  • Bekijk op Google Maps